METALTECH 2022

Metaltech 2022 di Kuala Lumpur ialah pameran perdagangan kerja logam dan alat mesin terbesar di Malaysia yang merangkumi lebih 6 dewan pameran. Tahun ini pihak penganjur akan memperkenalkan konsep pameran hibrid baharu untuk menyesuaikan diri dengan realiti baharu yang kita semua diami. Pandemik global telah memberi kesan besar kepada industri pembuatan global pembuatan di seluruh dunia dan seterusnya kepada pameran antarabangsa dan pameran perdagangan.

Banyak pengeluar perlahan-lahan berubah kepada pemasaran digital dengan mewujudkan pelbagai saluran digital untuk melengkapkan aktiviti perniagaan bersemuka mereka yang berjaya. Walau bagaimanapun, kehidupan sebenar, pertemuan bersemuka dengan rakan kongsi perniagaan semasa dan berpotensi masih dicari dan dalam hal itu, Metaltech 2022 akan menyampaikannya.

Acara tahun ini akan menjadi Pameran Hibrid Pembuatan & Automasi yang julung-julung kalinya diadakan di Malaysia untuk memastikan industri pembuatan Malaysia yang penting sentiasa berhubung dengan pembeli mereka melalui platform fizikal dan dalam talian. 365booth.com ialah satu-satunya platform yang anda perlukan untuk mempelajari semua yang anda perlu tahu tentang Metaltech 2022.

FAKTA PANTAS

Tarikh Peristiwa

22 - 25 Jun 2022

Timur. Pelawat

~20000

Tempat

Pusat Perdagangan & Pameran Antarabangsa Malaysia (MITEC)

Bandar

Kuala Lumpur, Malaysia

Laman web rasmi

https://metaltech.com.my

Pempamer

1500 dari 40 negara dan wilayah